VEK Adviesgroep is een internationaal adviesbureau in de glastuinbouw. Wij houden ons voornamelijk bezig met het ontwerp en de realisatie van innovatieve glastuinbouwprojecten.

VEK is al 50 jaar nauw betrokken is bij de tuinbouwindustrie en zeer goed in staat investeerders te adviseren bij de realisatie en ingebruikname van kassen en installaties. VEK weet hoe belangrijk professioneel management is tijdens de voorbereiding, de realisatie en na ingebruikname van de kassen.

Voor onze klanten zijn de VEK adviseurs en ingenieurs bezig om ideeën te toetsen, concepten vorm te geven, vragen te beantwoorden, problemen op te lossen, kansen te pakken en plannen uit te voeren. Dat doen we in binnen- en buitenland.

Met ons kantoor zijn we gevestigd in het hart van de moderne glastuinbouw: het Westland. Vanuit ons kantoor in het World Horti Center, werken we aan projecten van Australië, via het Midden Oosten tot Canada en de Verenigde Staten.

VEK Adviesgroep staat voor professionele en praktische advisering aan ondernemers, organisaties en overheden die direct en indirect in de tuinbouw actief zijn.

“Voor onze klant zijn we zijn adviespartner in de groei van zijn tuinbouwonderneming.
Onze expertise en specialistische kennis helpt ondernemers en investeerders hun ideeën te realiseren in een concreet plan. Dit kan met maatwerkadvies zijn, maar ook als compleet turnkey nieuwbouwproject.”

Pascal